Green Business Park – Nivelles-Sud

11 mei 2024 | Cases

Green Business Park Nivelles-Sud: Flexibele, duurzame en moduleerbare werkplekken

Het Green Business Park Nivelles-Sud in Nijvel biedt moderne, flexibele werkplekken voor KMO’s en bedrijven, ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse en toekomstige behoeften van ondernemingen. De nadruk ligt op flexibiliteit, duurzaamheid en modulariteit, kernwaarden die ook centraal staan bij Deltha.

 

Deltha: Innovatieve HVAC-installaties voor een groene werkomgeving

In dit project heeft Deltha gekozen voor een innovatieve aanpak om een comfortabele en duurzame werkomgeving te creëren. Door het gebruik van een 4-pijps warmtepomp, een circulair en koelmiddelvrij C3 Unit verdeelsysteem, en klimaatplafonds, zorgt Deltha voor een efficiënte en milieuvriendelijke klimaatbeheersing.

 

Het C3 systeem, gekoppeld aan de klimaatplafonds, biedt de flexibiliteit om zich aan te passen aan veranderende indelingen van de werkplekken. Wanneer landschapskantoren worden opgedeeld in individuele ruimtes, kan het C3 systeem eenvoudig op afstand worden geherprogrammeerd om de nieuwe indeling optimaal te klimatiseren.

 

Succesvolle samenwerking

De realisatie van het Green Business Park Nivelles-Sud is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen verschillende bouwpartners:

BVI.EU (Ontwikkelaar)
Mortelmans Van Tricht Architecten
ZEUGMA Engineering
Invitec (Aannemer)

Deze samenwerking heeft geleid tot een state-of-the-art business park dat voldoet aan de hoogste standaarden van duurzaamheid en comfort.

 

Conclusie

Het Green Business Park Nivelles-Sud biedt bedrijven een toekomstgerichte werkomgeving waarin duurzaamheid en flexibiliteit centraal staan. Dankzij de innovatieve HVAC-oplossingen van Deltha, kunnen de werkplekken eenvoudig worden aangepast aan de veranderende behoeften van de gebruikers, terwijl een comfortabele en energiezuinige omgeving behouden blijft. Dit project is een toonbeeld van hoe moderne technologieën en samenwerking kunnen bijdragen aan de creatie van inspirerende en duurzame werkplekken.