Amerikaanse militaire begraafplaats – Margraten

16 jan 2024 | Cases

Prachtig nieuw bezoekerscentrum op de Amerikaanse begraafplaats Margraten

Sinds 2023 prijkt er een architectonisch juweel op de site van de Amerikaanse militaire begraafplaats in Margraten. Dit nieuwe bezoekerscentrum, gerealiseerd door Deltha in samenwerking met bouwbedrijf Van Roey, KAAN Architecten en HP Engineers, combineert esthetiek met technische innovatie en biedt een waardige eerbetoon aan de gevallen soldaten. Het project, in opdracht van de American Battle Monuments Commission, omvat een expositieruimte, theaterzaal en administratieve ruimtes.

 

Duurzaamheid en esthetiek in harmonie

Het bezoekerscentrum valt op door zijn harmonie tussen duurzaamheid en esthetische perfectie. Deltha heeft bij de uitvoering van de HVAC- en sanitaire installaties gestreefd naar een duurzame aanpak zonder concessies te doen aan de uitstraling van het gebouw. De technische installaties zijn zorgvuldig weggewerkt, waardoor de bezoekersruimtes een bijzonder fraai afgewerkte en serene uitstraling hebben.

 

Innovatieve technieken voor optimaal comfort

De architectuur van het gebouw herbergt innovatieve technologie die bijdraagt aan een optimaal comfort voor de bezoekers. Het gebruik van lijnroosters in de vloer en verdringingsroosters in het meubilair zorgt voor vraaggestuurde ventilatie in alle ruimtes. Vloerverwarming biedt zowel verkoeling in de zomer als behaaglijke warmte in de winter, waardoor een constant aangenaam binnenklimaat wordt gegarandeerd.

 

Een geslaagd resultaat

Het nieuwe bezoekerscentrum op de Amerikaanse militaire begraafplaats in Margraten is een waar kunstwerk van samenwerking en vakmanschap. Deltha is trots op dit project, dat zowel in functioneel als esthetisch opzicht voldoet aan de hoogste normen. Wij nodigen u van harte uit om dit bijzondere centrum te bezoeken en het resultaat van onze inspanningen te bewonderen.

 

Zeker een bezoekje waard!

Met trots presenteren wij dit project als een symbool van technische uitmuntendheid en architectonische schoonheid. Het nieuwe bezoekerscentrum is een eerbetoon aan de gevallen helden en een serene plek van herinnering en respect. Bezoek het centrum en ervaar de unieke combinatie van duurzaamheid, comfort en esthetiek die Deltha heeft gerealiseerd.